avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model contract comodat loc de parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model contract comodat loc de parcare

Buna ziua,
As avea nevoie si eu de un model de contract - comodat loc de parcare. Ma puteti ajuta? Nu gasesc nicaieri un astfel de model.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:39, 29 Iunie 2023
Căutați pe net orice model de contract de comodat. bunuri imobile si îl.adaptati putin. la artic privind obiectul contractului
Ultima modificare: Joi, 29 Iunie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
[ link extern ]
Il puteti personaliza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de parteneriat Bianca_Jecan Bianca_Jecan Buna ziua! As vrea sa ma documentez mai in detaliu, in ceea ce priveste incheierea unui contract de parteneriat. [b]Situatia pe scurt[/b]: societatea la care ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat autoturism RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Vreau sa fac un contr. de comodat pt. un autotirism cu fiul meu.Imi este necesar pt. locul de parcare. Nu gasesc un model .Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Acte necesare încheiere contract de comodat pt. pfa MaddieD MaddieD Bună ziua, Aș dori să știu care sunt actele necesare încheierii unui contract de comodat pt. PFA. Intentionez să activez ca traducător/ ... (vezi toată discuția)