avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Dacă eu am asfaltat santul și accesul in ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Dacă eu am asfaltat santul și accesul in proprietatea privată ...

Dacă eu am asfaltat santul și accesul in proprietatea privată fiindcă primăria nu a avut fonduri pentru a le asfalta in acel moment și acum au un proiect din fonduri europene,dar vor ocoli partea care am asfaltat-o eu,pot cere banii investiți primariei?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:17, 30 Iunie 2023
Buna ziua,
NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistem de scurgere public prin curte/gradina privata - cum solutionez? A.M.R. A.M.R. Buna ziua, Situatia: strada comunala secundara, in panta, prin proiect cu fonduri europene, a fost asfaltata [inclusiv santul a fost asfaltat]. De-a lungul ... (vezi toată discuția)
Drum de acces la proprietate stolo123 stolo123 Buna ziua, Am urmatoarea problema: pentru acces de la drum pana la proprietatea mea, aflata la o diferenta de nivel de circa un metru de la drum, am ... (vezi toată discuția)
Donare drum primarie luc1kws luc1kws Locuiesc in orasul P@ntelimon si stau pe o strada pe care toti proprietarii si-au cumparat lotul de casa cu tot cu drum. Mai precis, am cumparat sub forma a 2 ... (vezi toată discuția)