avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Dacă eu am asfaltat santul și accesul in ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Dacă eu am asfaltat santul și accesul in proprietatea privată ...

Dacă eu am asfaltat santul și accesul in proprietatea privată fiindcă primăria nu a avut fonduri pentru a le asfalta in acel moment și acum au un proiect din fonduri europene,dar vor ocoli partea care am asfaltat-o eu,pot cere banii investiți primariei?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:17, 30 Iunie 2023
Buna ziua,
NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistem de scurgere public prin curte/gradina privata - cum solutionez? A.M.R. A.M.R. Buna ziua, Situatia: strada comunala secundara, in panta, prin proiect cu fonduri europene, a fost asfaltata [inclusiv santul a fost asfaltat]. De-a lungul ... (vezi toată discuția)
Drum de acces la proprietate stolo123 stolo123 Buna ziua, Am urmatoarea problema: pentru acces de la drum pana la proprietatea mea, aflata la o diferenta de nivel de circa un metru de la drum, am ... (vezi toată discuția)
Donare drum primarie luc1kws luc1kws Locuiesc in orasul P@ntelimon si stau pe o strada pe care toti proprietarii si-au cumparat lotul de casa cu tot cu drum. Mai precis, am cumparat sub forma a 2 ... (vezi toată discuția)