avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins după ce am consumat droguri, am mers pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins după ce am consumat droguri, am mers pe cale de ...

Am fost prins după ce am consumat droguri, am mers pe cale de recunoaștere, am recunoscut de când m-a oprit poliția, am fost la sânge acum 3 săptămâni, când voi primii un răspuns? Sunt șanse sa rămân cu permis sau mi se v-a anula?
Buna ziua,
Conducerea sub influenta alcoolului sau/si a substantelor interzise reprezinta infractiune.
Chiar daca ati recunoscut, va urma un proces si in functie de decizia judecatorului se va hotara ce pedeapsa veti primi si daca ramaneti sau nu cu permisul.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Conducerea sub influenta alcoolului sau/si a substantelor interzise reprezinta infractiune.
Chiar daca ati recunoscut, va urma un proces si in functie de decizia judecatorului se va hotara ce pedeapsa veti primi si daca ramaneti sau nu cu permisul.

Deci sunt șanse sa rămân cu permisul dacă așa hotărăște judecătorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curiozitate consecințe consum marijuana la volan Mihai28476w6 Mihai28476w6 Ce consecinte sunt daca esti oprit de poliție si ai consumat marijuana (oprit la volan ) multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Alcool la volan darac darac am fost depistat in trafic in influenta alcolului. pe alcoltest am avut0.50. am fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange, unde mi sau luat doua ... (vezi toată discuția)
Rechizitoriu manu1995 manu1995 in cat timp o sa imi vina rechizitoriul acasa daca e gata este pentru consum de iarba la volan fara posesie si am recunoscut si sunt gata sa fac munca in ... (vezi toată discuția)