avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Parintii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Parintii az donat ...

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Parintii az donat casa pentru mine din anul 2012.
In 2019 a murit tata sí acum
mama.Am primit O citatie de la notari sa merg pentru dezbatere succesorala deschis de primarie.
Nu inteleg daca totul este sub numele meu de ce trebuie sa merg?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:04, 4 Iulie 2023
Întrebați la Primarie. Secretarul a deschis procedura succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.sotul a primit prin donatie casa de la parinti ín ... Cecike Cecike Buna ziua.Sotul a primit prin donatie casa de la parinti ín 2012 . In 2019 a murit tatal sí acum mama ei. Acum a primit O citatie de la notar sa accepta ... (vezi toată discuția)
Contract de donație. bună ziua. În urma cu câțiva ani mam ... Elena Al Elena Al Contract de donație. Bună ziua. În urma cu câțiva ani mam recăsătorit, și am devenit mama vitrega a 3 copii. Din nefericire sotul a decedat în urma ... (vezi toată discuția)
Mostenire AdiEmaDeni AdiEmaDeni Buna ziua ,numele meu este Adriana.Parinti mei detin o casa si mama a murit de curand.Mai am o sora iar Tata doreste sa mi doneze mie parte lui fara .ca sora ... (vezi toată discuția)