avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Bunicul meu a fost prizonier la rusi și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Bunicul meu a fost prizonier la rusi și de-ți livretul ...

Bună ziua!
Bunicul meu a fost prizonier la rusi și de-ți livretul militar, Bunicul a decedat în 1996, mama ca urmaș ar trebui să primească pensie de urmaș sau urmașii până la ce grad de rudenie, pot primi indemnizația? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas.... sica_30 sica_30 Tatal meu a decedat in 10-06-2010........Mama mea,dupa cate stiu are dreptul la pensie de urmas si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru a inainta ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas andreyutza andreyutza Buna seara, Doresc sa va intreb urmatorul lucru: Bunicul meu,in varsta de 74 ani,a decedat joi,03.01.2013,pensionar fiind pentru limita de varsta. Bunica ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)