avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna dimineata ,acum 4 ani am cantarit intr-un magazin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna dimineata ,acum 4 ani am cantarit intr-un magazin doua pungi ...

Buna dimineata ,acum 4 ani am cantarit intr-un magazin doua pungi cu mere separat , fiind grabit nu am tinut cont ca influentez greutatea produsului in timp ce tineam punga ,si in final le am cantarit mai usoare cu cateva zeci de grame sau o suta ,s-a deschis dosar de urmarire penala pentru furt ,care s-a solutionat cu nup ,intru-cat fapta nu a fost cu intentie ,si nu am primit nici o condamnare.
Intrebarea mea este ,acest dosar penal care s-a solutionat cu NUP ,se v-a sterge vreodata din baza de date a politiei din moment ce nu am fost vinovat ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 14:12, 6 Iulie 2023
neinceperea urmaririi penale nu apare in cazier .


Cornel Vasile a scris:

neinceperea urmaririi penale nu apare in cazier .


Stiu ca nu apare in cazier ,dar apare in baza de date a politiei banuiesc ,pentru ca m a intrebat un politist de acest caz dupa 4 ani cum s a intamplat ,cand a venit sa imi faca verificari pentru un permis de arma ,si de asta vroiam sa stiu ,inca sunt in evidenta lor chiar daca s a incheiat cu nup? Nu se sterge un dosar in care nu am avut vina si nici intentie?
In baza de date interna a IGPR ramane orice fel de mentiune, de la NUP la RUP la amenzi etc
Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2023
Lonapak, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege se aplică în cazul furtului la cântar din supermarket-uri? Numby Numby Buna ziua, Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa. De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Mie imi plac problemele de logica. tie? luiza2008 luiza2008 Intr-un cos sunt 14 Kg de mere. Avem o balanta si o greutate de 2 Kg. Cum facem pentru a masura 3 Kg de mere numai din doua cantariri ? Se dau 2 ... (vezi toată discuția)
Plangere politie hypermarket anakarenina1 anakarenina1 Buna ziua, Fratele meu a fost la cumparaturi in auchan. pe langa altele a cumparat detergent, smochine si curmale toate vrac. Cand le-a cantarit la detergent ... (vezi toată discuția)