avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, Nu am reusit sa aflu nici de la ambasada, ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, Nu am reusit sa aflu nici de la ambasada, nici de ...

Buna ziua,

Nu am reusit sa aflu nici de la ambasada, nici de pe site-urile sarbe informatia aceasta.
Planuiesc o calatorie in Europa si voi traversa Bosnia, Serbia si apoi revin in Romania , cu o masina care se afla pe numele mamei mele.
Bosnia deja mi-a confirmat ca nu cer procura nici la intrare, nici la iesire, in schimb la granita sarba n-am reusit sa aflu aceasta informatie.
Asadar, am nevoie de procura pentru a trece granita sarba sau nu?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pasaport pentru serbia? iulian1958 iulian1958 Pentru o calatorie in Serbia e nevoie de pasaport ? Poate nu este locul potrivit unde sa pun o astfel de intrebare, dar poate stie cineva...(eventual un site, ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent va rog! pasaport expirat in strainatate Baphomedd Baphomedd Sunt in Turcia şi mi-a expirat pasaportul ,vreau sa stiu daca vor fi probleme la plecarea in Romania,pentru ca am de gand sa plec cu el expirat. Macar sa stiu ... (vezi toată discuția)
Pasaport scazut gabrielag137 gabrielag137 Buna ziua Suntem o familie de romani cu un baietel de 6 ani. In cateva zile plecam din Italia spre Romania. Intrebarea mea este daca putem avea probleme, ... (vezi toată discuția)