avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lege neimplementată Bună ziua, știți cumva cum se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lege neimplementată Bună ziua, știți cumva cum se va proceda ...

Lege neimplementată
Bună ziua, știți cumva cum se va proceda în cazul în care Hg va adopta legea indemnizației majorată cu 50% în cazul sarcinilor suprapuse, se va calcula retroactiv și pt cele care au născut în perioada în care legea a fost în Monitor,dar nu adoptată?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:46, 8 Iulie 2023
Se va aplica de la data publicarii in M.Of a HG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege neimplementata, bună ziua, știți cumva dacă mai este valabil articolul sau ... Claudia K Claudia K Bună ziua, știți cumva dacă mai este valabil articolul sau va implementa anul acesta, majorarea indemnizației cu 50% în cazul sarcinilor suprapuse? Eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului AdinaKarina AdinaKarina Buna ziua. Am nascut in septembrie 2011 si primesc 1.400 lei (indemnizatie 1.200 lei si 200 lei alocatie). Cu noua majorare a indemnizatiei de crestere a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stie cineva daca s-a majorat indemnizația de creștere ... Olivian1 Olivian1 Buna ziua! Stie cineva daca s-a majorat indemnizația de creștere a copilului cu 50%? Din august 2023 am al 3lea copil in timp ce am indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)