lucrez la o societate de 15 ani , iar la des umane de 3 ani. In ultimul an . mi se reproseaza ca nu cunosc nimic despre legislatia muncii, ca nu fac cum tb activitatea, ca sustrag ptr anumiti salariati actele din dosarele acestora de personal. Cand , in urma cu 3 luni, mi-am dat demisia nu au vrut sa o accepte spunand ca ne stim de atatia ani si ca e pacat .Realitatea este ca , sunt una dintre persoanele cele mai vechi in societate, ca imi fac bine meseria. Ei stiu lucrul acesta dar in fiecare zi ma jicnesc, ma terorizeaza . Dar asta nu se intampla numai cu mine si cu alti salariati .
Concluzia este ca vreau sa imi dau demisia din nou, fara sa mai ma razgandesc, dar imi este frica sa nu inventeze si sa ma acuze de falsuri, pe care evident nu le-am facut .
Intrebarea mea este : ce poate sa imi faca? sa ma acuze de ceva?
Din punct de vedere al codului muncii chiar nu ma intereseaza daca imi desface disciplinar. Ma intereseaza daca pe penal poate sa ma acuze de ceva?
Vb despre un anagajator cu pile si la ITM si la Judecatorii, Tribunale, etc.Deci un om plin de bani .
Vreau un sfat, va rog urgent
Poate sa-ti ia ...............de la bicicleta.
Si daca insista te apar eu gratis, in fata acestui pilos :))
Din pcdv al raspunderii penale..................nu e cazul sa te gandesti... Desi acum e la moda ca cineva sa-ti faca pangere penala din plictiseala.
vi sa insuflat pe parcursul timpului o stare de temere de amenintari pe fondul folosiri de mijloace dolosive impotriva d/stra,daca luati o decizie sa nu ezitati sa o respectati indiferent de consecinte ,oricum daca nu aveti drept de semnatura de dispozitie in societate nu vi se poate imputa o infractiune penala.