avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem 2 surori. Avem un imobil ramas de la parintii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem 2 surori. Avem un imobil ramas de la parintii decedati. ...

Suntem 2 surori. Avem un imobil ramas de la parintii decedati. Una din surori are executare silita, deci poprire pe cont, si implicit pe partea ei din mostenire. Vrem sa vindem apartamentul. Poate fi vandut chiar existand aceasta poprire ?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:14, 16 Iulie 2023
Nu e trecut nimic in cartea funciara, puteti solicita un extras de carte funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare credit bancar in urma unui deces Gheorghe1234 Gheorghe1234 Buna ziua, In urma decesului tatalui meu, am descoperit ca dansul avea un credit la o banca X neasigurat. Fara ipoteca sau codebitori. De achitat ar mai fi ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara venituri si bunuri sad2897 sad2897 Buna ziua, Am un credit de nevoi personale fara ipoteca, s-a ajuns la executare silita. Momentan nu am venituri, nu lucrez. Apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Divort cu credit ipotecar AddiM AddiM Buna ziua, Va scriu astazi din cauza tensiunilor familiale cu care ma confrunt, sora mea are o problema foarte mare si m-am hotarat sa ma informez aici. ... (vezi toată discuția)