avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dată ședință Tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dată ședință Tribunal

Bună ziua!
Am si eu o întrebare referitor la un dosar aflat pe rolul instantei de judecata din data de 05.04 2023.
La data de 16.05 2023 s a încheiat camera preliminară.
Când urmează ședința propriu-zisă in tribunal ținând cont ca toate absolut toate celelalte dosare apărute in același perioada au deja data unei ședințe programate iar acesta nimic, nici un fel de modificare.
Aveți ideea daca ar fi vreo problemă sau daca s a întâmplat ceva ori durează mai mult....?

Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Niță Valentin Cătălin , utilizator 19:35, 22 Iulie 2023
Buna seara,
Ce inseamna in accepțiunea dvs. ”s-a încheiat camera preliminara” ?

Cum puteti să faceti comparatie, când nu știti daca pentru fiecare dosar în parte au trecut termenele procedurale? Acestea sunt diferite în functie de obiectul dosarului si categoria din care face parte (civil, penal, comercial, etc)

Camera preliminară se ”încheie” după ce se comunică încheierea prin care se constată ca legală urmărirea penală tuturor păților din dosar și, trece termenul de contestație pentru fiecare parte din dosar precum și soluționarea contestațiilor, dacă acestea există.
Ultima modificare: Marți, 11 Iulie 2023
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Da, am primit un document in care mi se comunica următoarele

NCHEIEREA PENALĂ Nr.x
Şedinţa din camera de consiliu din 16.05.2023
Iar la final apare urmatorul lucru

PENTRU ACESTE MOTIVE
ÎN NUMELE LEGII
DISPUNE:
În baza art.346 alin.1 C.pr.pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul
din 29.03.2023 emis în dos. nr. X al Parchetului X

Toate acestea fiind dispuse de un judecător de cameră preliminara

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna seara,
Ce inseamna in accepțiunea dvs. ”s-a încheiat camera preliminara” ?

Cum puteti să faceti comparatie, când nu știti daca pentru fiecare dosar în parte au trecut termenele procedurale? Acestea sunt diferite în functie de obiectul dosarului si categoria din care face parte (civil, penal, comercial, etc)

Camera preliminară se ”încheie” după ce se comunică încheierea prin care se constată ca legală urmărirea penală tuturor păților din dosar și, trece termenul de contestație pentru fiecare parte din dosar precum și soluționarea contestațiilor, dacă acestea există.

Ultima modificare: Marți, 11 Iulie 2023
Niță Valentin Cătălin, utilizator
si nu a formulat contestatie nimeni?
Absolut nimeni nu s au formulat cereri contestații absolut nimic.
In schimb in acest document la începutul documentului este scris numele unei persoane pusă ca si inculpat în locul meu apoi continua cu numele meu, posibil greșeală de la cei care au scris documentul....
Dar in schimb nimic adăugat de mine sau altcineva si cu toate acestea nu mi s a acordat nici o ședință in tribunal...
Cand alte dosare multe apărute si la 1 luna distanta de al meu sunt deja finalizate.....
Sfătuiți ma va rog ce sa fac sau cum sa procedez

Credeți ca este vreo problema cu dosarul de toate celelalte au deja setata o data a ședinței din tribunal si al meu nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce însemnă? Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua! Astăzi am primit aceasta informație referitor la dosarul meu din instanță! Îmi puteți spune în ce consta și ce v-a urma după acest ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ma puteti ajuta,va rog,cu "traducerea" soluției ... stirbum stirbum Buna seara! Ma puteti ajuta,va rog,cu \"traducerea\" soluției din copy textul de mai jos? Nu inteleg Va multumesc dosar: 20.01.2021 Instanță: Curtea de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un dosar penal pentru alcool in camera preliminara ... Narcis05 Narcis05 Buna ziua. Am un dosar penal pentru alcol in camera preliminara din luna martie 2024. Am făcut cerere către președinte. Am făcut cărare la judecătorie ... (vezi toată discuția)