avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt coproprietar 50 % cu sora mea, 50% la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt coproprietar 50 % cu sora mea, 50% la apartamentul mostenit ...

Sant coproprietar 50 % cu sora mea, 50% la apartamentul mostenit de la parinti. Sora mea poate instraina ( donatie) cota ei parte acum cand ne aflam in proces in instanta pentru iesire din indiviziune deschis de mine?
Cel mai recent răspuns: Michaela 65 , utilizator 18:52, 12 Iulie 2023
Da. Ulterior, veți ieși din indiviziune cu cel care a cumpărat de la sora dvs
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iulie 2023
raluk0207, utilizator
Dar noi santem in plin proces juridic de iesire din indiviziune deschis de avocatul meu care ma reprezinta.
Da, asta am înțeles.
Este notat litigiul la Cartea funciara?
Inca nu, Procesul este inca in faza initiala, in forma preliminariilor obligatorii,( apartamentul este fara datorii fiscale, se stabileste valoarea apartamentului prin expertiza tehnica, se emit cheltuielile de proces si eliberarea timbrului juridic necesar.
Nu au legătură.,,preliminariile"adica procedura administrativă/prealabila în care va aflați.. Scoateți un certificat de grefa și notați litigiul în CF..Mai discutați cu av ...
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Notificare despre intentia de a vinde cota-parte. ... nydana8 nydana8 Notificare catre co-proprietar despre intentia de a vinde cota-parte. Situatia: Doi mostenitori cu drept de proprietate 50/50 asupra unui apartament, cind ... (vezi toată discuția)
Vanzare certificat de mostenitor sau de drept litigios AngelaSerban AngelaSerban Sunt, impreuna cu sora mea, mostenitoarea a doua aprtamente pt. care am certificat de mostenitor. Nu ne-am inteles niciodata. Acum suntem intr-un blocaj pe ... (vezi toată discuția)
Coproprietari apartament - iesire din indiviziune Jurist TM Jurist TM Buna seara! Am urmatoarea speta: doi frati coproprietari ai apartamentului mostenit de la parinti. Unul vrea sa vanda, celalalt nu. Cel care se opune vanzarii ... (vezi toată discuția)