avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce pot face dupa ce apelul a fost respins desi eu nu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce pot face dupa ce apelul a fost respins desi eu nu am fost ...

ce pot face dupa ce aoelul a fost respins desi eu nu am fost prezent fiind citat la o adresa data gresit din cauza greselii celor de la evidenta populatiei
Cel mai recent răspuns: pacaliciule , utilizator 23:56, 13 Iulie 2023
Mergeți cu actele urgent la av.In funcție de situația concreta se poate formula o cale extraordinara de atac..

deja se pare ca mi.au anulat permisul.mai are rost sa fac ceva.in sensul in care situatia anularii se poate revoca?
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Mergeți cu actele urgent la av.In funcție de situația concreta se poate formula o cale extraordinara de atac..

În primul mesaj nu ați spus despre ce e vorba ,care e obiectul procesului.Pt o contestație la pv de contravenție nu prea se merita mai ales ca nu mai merge cu,, modele" ci trebuie ca un av sa încadreze exact speta în motive limitativ prevazute de lege.,
În primul mesaj nu ați spus despre ce e vorba ,care e obiectul procesului.Pt o contestație la pv de contravenție nu prea se merita mai ales ca nu mai merge cu,, modele" ci trebuie ca un av sa încadreze exact speta în motive limitativ prevazute de lege.,
refuz de probe biologice

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf antifrauda mainneba mainneba Procesul verbal de constatare poate sa contina si contraventie daca controlul efectuat a fost tematic si este legat de documente contabile din urma cu cinci ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru vandalizare razvy91razvan razvy91razvan as dori sa stiu dupa cat timp intra o amenda la impozit si daca imi pot radia masina fara sa platesc amenda daca nu au trecut 15 zile de la data intocmiri ... (vezi toată discuția)