avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări elena69
                      Utilizator

elena69
                      Utilizator                    

elena69	                   

Avem o curte de 500 m patrati . Pamantul a fost cumparat de catre bunici dar doar 400 m patrati. Aceasta curte o mostenesc eu si sora mea (in aceasta curte ... (vezi toată discuția)
	                    elena69	                   

Avem o curte de 500 m patrati . Pamantul a fost cumparat de catre bunici dar doar 400 m patrati. Aceasta curte o mostenesc eu si sora mea (in aceasta curte ... (vezi toată discuția)

stelutaalbinuta	                   

Bună ziua! Am cumpărat un teren in 2005  cu contract de vanzare,am făcut cadastru  la teren,apoi am făcut casă cu toate actele necesare, gard conform ... (vezi toată discuția)
	                    stelutaalbinuta	                   

Bună ziua! Am cumpărat un teren in 2005  cu contract de vanzare,am făcut cadastru  la teren,apoi am făcut casă cu toate actele necesare, gard conform ... (vezi toată discuția)

tripluX	                   

Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
	                    tripluX	                   

Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)