avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in continutul decizie de suspendare CIM, pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in continutul decizie de suspendare CIM, pentru crestere copil ...

in continutul decizie de suspendare CIM, pentru crestere copil conform art. 51 alin 1 litera a din Codul Muncii( concediu pentru crestere copil in varsta de pana la 2 ani)trebuie sa trec perioada de incepere si pana la data cand copiluil implineste 2 ani sau perioada de incepere si sa specific articolul din Codul Muncii fara a mentiona data incetare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 13 Iulie 2023
Trebuie mentionata perioada de incepere si pana la data cand copilul implineste 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu de crestere copil soricanicoleta soricanicoleta daca revine mai repede din concediu de crestere copil ce acte trebuie sa i se intocmeasca si mai beneficiaza de ceva pana la implinirea varstei de 2 ani ? (vezi toată discuția)
Data de incetare a suspendarii cim pentru crestere copil ela-ela ela-ela Buna ziua, Am o salariata care a nascut la data de 30.05.2010, a solicitat susp. CIM incepand cu 19.08.2010 (la sf. celor 126 zile de CM). Pe data de ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, am si eu o nelamurire. Avem o angajata in concediu maternal, ea a nascut in martie 2010, dar in lunile februarie, martie si aprilie 2010 a avut ... (vezi toată discuția)