avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sunt 13 votanţi, cu 7 voturi pentru şi 6 ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sunt 13 votanţi, cu 7 voturi pentru şi 6 împotrivă. S-a realizat ...

Sunt 13 votanţi, cu 7 voturi pentru şi 6 împotrivă. S-a realizat sau nu o majoritate simplă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 23 Iulie 2023
majoritatea simplă - primul număr natural mai mare decât jumătate din totalul membrilor prezenţi la o şedinţă a organului colegial, cu condiţia îndeplinirii cvorumului.

In opinia mea, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, avand in vedere urmatoarele: majoritatea absoluta ... Cauc Ionut Cauc Ionut Buna ziua, Avand in vedere urmatoarele: majoritatea absoluta - primul numar natural strict mai mare decat jumatate din totalul membrilor in functie ai ... (vezi toată discuția)
Majoritatea calificata conform oug 57/2019 Mathushalem Mathushalem Buna ziua. Conform OUG 57/2019: \" art.5 al.32. - dd) majoritatea calificată - primul număr natural care este mai mare decât valoarea numerică ... (vezi toată discuția)
Majoritate simpla ContSters30587 ContSters30587 Salutare tuturor. Va supun atentiei urmatoarea problema la care eu deja am auzit 2 pareri. Avem 25 persoane care voteaza. 10 pentru, 5 impotriva si 10 ... (vezi toată discuția)