avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua ! Am un credit prima casa la BCR, iar in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua ! Am un credit prima casa la BCR, iar in anii 2021 ...

Buna ziua ! Am un credit prima casa la BCR, iar in anii 2021 si 2022 am beneficiat de amanarea ratelor, in 2021 6 luni , iar in 2022 9 luni, dobanda aferenta respectivei perioade esalonandu-se pe o perioada de 5 ani. In acest an am efectuat doua rambursari anticipate (prin reducerea perioadei), insa dobanda regularizata ce a fost esalonata nu a scazut ca urmare a rambursarii, ci doar dovanda curenta. Va intreb daca este normal, sau se poate actiona in instanta. Intreb acest lucru intrucat mi se pare ciudat ca eu sa rambursez anticipat tot creditul si sa ramana dobanda regularizata de platit ca si cum ar fi parte din credit. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Comisioane banci trandanus trandanus Buna ziua. Doresc sa achit un credit de nevoi personale anticipat si va adresez intrebarea daca mi se mai percepe comision de achitare a contractului in ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata credit prima casa Scr3wBall Scr3wBall Buna seara. As dori si eu sa stiu daca o banca are dreptul sa imi impuna, in vederea achitarii anticipate a unei parti din suma imprumutata, prezentarea de ... (vezi toată discuția)
Rambursare anticipata integrala credit gabyioio gabyioio Buna seara! Problema mea este urmatoarea: in iulie, fiind in pana de bani, am facut o refinantare a unui credit. Mai aveam de platit vreo 70 de milioane. ... (vezi toată discuția)