avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Banere pe bloc de la agentii comerciali
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Banere pe bloc de la agentii comerciali

Buna ziua,
la parterul blocului, pe langa alte spatii comerciale, avem si o spalatorie, spatiul este foarte mic. Acum ei vor sa-si puna o reclama pe balconul de deasupra lor, la primul etaj. Proprietarul de la primul etaj, a fost contactat de catre cei de la spalatorie, fara a solicita acordul asociatiei propunandui un contract. Proprietarul a luat contact cu mine si a intrebat care este procedura si cat sa ceara chirie pentru acea reclama. Eu in calitate de presedinte de asociatie nu m-am intalnit cu asemenea cazuri si nu am stiut ce sa-i spun. Cine ia chiria, proprietarul si asociatia? numai proprietarul? Unde trebuie declarate aceste venituri ? Poate ma lumineaza cineva.
Va multumesc !
Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2023
oret20, utilizator
Cel mai recent răspuns: oret20 , utilizator 17:04, 19 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca art. 38 face referire la terți, art. 39 e unul generalist, v-am explicat deja, și se referă la faptul ca oricine (chiar și un proprietar) ar fi, trebuie obținute autorizațiile legale.

Nu scrie de convenții, nu scrie de gunoi, nu scrie de spatii comerciale.

În plus, ați început cu un atac la persoană, lucru interzis de regulament.

ricadinas a scris:

Asa ca nu inteleg de ce ati sters mesajele noastre,

Ultima modificare: Miercuri, 19 Iulie 2023
latka, utilizator
Va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! la parterul blocului unde locuiesc este o societate ... Elena Cristina088 Elena Cristina088 Buna ziua! La parterul blocului unde locuiesc este o societate care si-a instalat un panou de schimb valutar, fiind prins de pereții blocului fara a cere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o informație! este legal ... Stefan Fantes Stefan Fantes Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informație! Este legal ca un spațiu comercial de la parterul unui bloc, care are o firma luminoasa prinsa pe fatada ... (vezi toată discuția)
Fatada balcoane Alex Vanju Alex Vanju Bună seara! Am o întrebare legată de fațada balconului, adică mașina parcată într-o parcare amenajată, mai exact în curtea blocului de sub ... (vezi toată discuția)