Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat 	
			 ComN 
	    	Utilizator

ComN 
	    	Utilizator	    

Nu am auzit săă existe, dar nu este exclus. Dacă aveți astfel de temeri sau experiențe, solicitați plata unei garanții de către proprietar.
 mitabiciclista 
	    	Utilizator

mitabiciclista 
	    	Utilizator	    

mitabiciclista, utilizator
 mitabiciclista, utilizator 	
			 Elena Cluj	                   

Buna ziua.
Va rog un raspuns la următoarea situație. Am inchiriat un apartament in Cluj.  A fost o  vizualizare din partea unei prietene pt ca eu locuiam ... (vezi toată discuția)
	                    Elena Cluj	                   

Buna ziua.
Va rog un raspuns la următoarea situație. Am inchiriat un apartament in Cluj.  A fost o  vizualizare din partea unei prietene pt ca eu locuiam ... (vezi toată discuția)

Oanaoana1	                   

Miercuri am fost la garsoniera sa ii oferim cheile proprietarului, cand am ajuns acolo el ne a lasat sa credem ca il doare undeva de garsoniera ....nu s a ... (vezi toată discuția)
	                    Oanaoana1	                   

Miercuri am fost la garsoniera sa ii oferim cheile proprietarului, cand am ajuns acolo el ne a lasat sa credem ca il doare undeva de garsoniera ....nu s a ... (vezi toată discuția)

Elena 2018	                   

Am inchiriat un apartament in august 2017. Am semnat un contract de inchiriere cu un reprezentant legal al proprietarului pentru 1 an, valoarea chiriei fiind ... (vezi toată discuția)
	                    Elena 2018	                   

Am inchiriat un apartament in august 2017. Am semnat un contract de inchiriere cu un reprezentant legal al proprietarului pentru 1 an, valoarea chiriei fiind ... (vezi toată discuția)