avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Ma intrebam daca exista o organizatie non ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Ma intrebam daca exista o organizatie non guvernamenta ...

Buna seara. Ma intrebam daca exista o organizatie non guvernamenta ce ar sustine drepturile proprietarilor de locuinte ce le dau cu chirie. Sunt probleme specifice proprietarilor ce dau in folosinta locuinta cu contract legal, dar legea nu consider ca ne ajuta prea mult cand chiriasul distruge tot, judecata? Dureaza poate ani, iar cand chiriasul este strain si pleaca din tara..... Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ComN , utilizator 08:39, 19 Iulie 2023
Multumesc. Pe cine sa chem pentru constatare? Sa se intocmeasca un proces verbal al pagubelor

gi-jane2 a scris:

Trebuie sa ii dati pe chiriasi in judecata, alta cale nu e.

Dvs trebuie sa aveti dovada, macar un pv cu casa inainte si faceti impreuna cu martori o constatare acum, dupa. Daca e vb de distrugere- fapta cu intentie, trebuie chemata politia si veti depune plangere penala.
Agentia l-a adus

mitabiciclista a scris:

Te mai protejezi și singur.Incerci să "mirosi " pe cine bagi în casa.Daca nu te pricepi să citești oamenii apelezi la o agenție imobiliară și îți caută ei după criteriile tale de selecție.Putin efort trebuie să facă și proprietarul pentru interesul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias cortab cortab Buna ziua, Am o garsoniera care in ultimii 4 ani a fost inchiriata cu contract inregistrat la ANAF, impozit platit la zi. Problema este ca chiriasii au ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu Elena 2018 Elena 2018 Am inchiriat un apartament in august 2017. Am semnat un contract de inchiriere cu un reprezentant legal al proprietarului pentru 1 an, valoarea chiriei fiind ... (vezi toată discuția)
Reziliere fortata contract inchiriere vidoqc vidoqc In octombrie 2010 am incheiat un contract de inchiriere pentru 370 EUR/luna pentru perioada de 1 an cu un proprietar ce are doar uzufructul unui imobil. La ... (vezi toată discuția)