avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am o situație urata, în urma cu 5 ani am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am o situație urata, în urma cu 5 ani am divorțat ...

Bună ziua am o situație urata, în urma cu 5 ani am divorțat de comun acord de soție însă după o perioada scurta ne-am împăcat și conviețuim în continuare împreună cu fi a noastră. În tot acest timp am ridicat o casa în curtea socrilor cu acordul lor însă în urma cu un an socrul meu a decedat. De atunci a început balamucul cu soacra mea care la un moment dat a scăpat-o gura ca noi nu avem nimic ca totul adică casa ridicata de noi e a ei ca a făcut acte pe numele ei. Adică casa în care am investit în toți anii ăștia ne-a fost luata de soacra. Ar fi cam asa, socrul meu nu a semnat nici un act legat de asa ceva era și el divorțat și partaj nu este făcut, noi putem demonstra cu cu banii ce i-am avut în jur de 50000 de euro, o parte moștenire de pe urma părinților mei dar și cu martori ca eu am ridicat și am făcut cu mâinile mele aceasta casa. Rămâne de demonstrat dacă socrul meu a semnat acele acte. Întrebările mele ar fi: 1)Mai putem face ceva sa facem actele la casa pe numele nostru? 2) Cum putem demonstra dacă socrul meu a semnat sau nu actele ținând cont ca eu am niște acte originale cu semnătura lui? 3) Dacă nu putem obține actele ne putem măcar recupera investiția? Cu respect și apreciere aștept răspunsurile dumneavoastră.

Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:25, 19 Iulie 2023
La ce acte va referiți? Ce acte a semnat socrul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am construit o casa în curtea socrilor mei ... gabygrass gabygrass Buna ziua eu cu soția am făcut o casa în curtea socrilor mei bineînțeles cu acordul lor,între timp socrul meu a decedat și de aici a început calvarul ... (vezi toată discuția)
Buna seara- violenta in familie vip2you17 vip2you17 Buna seara ma numesc razvan astazi a fost o problema in timpul zilei soacra mea care este divortata de socru ei locuiesc impreuna si socrul meu consuma alcool ... (vezi toată discuția)
Proces cu socrii akydoo akydoo Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie: (Va multumesc frumos pentru raspuns). Acum 4 luni, am facut un contract de vc cu socrii mei pentru a achizitiona un ... (vezi toată discuția)