Ok, am inteles, dar mai trebuie sa treaca cele 60 de zile. Eu vorbeam doar de faptul ca asociatia nu are in momentul actual un temei pentru a da proprietarul in judecata
Corect, de fapt 90 de zile de la afișarea listei, de aceea m-am și exprimat anterior la modul :
„ Ca procedură, în primul rând contestați în mod detaliat lista de plată având în vedere cele discutate mai sus și specificați în OP-urile prin care achitați factura/facturile de întreținere că nu achitați contravaloarea lucrării respective ( probabil se va eșalona pe mai multe luni )
și.... așteptați să va dea asociația în judecată. ” ceea ce presupune că am avut în vedere împlinirea termenelor.
În privința art. 52 alin. 2 este vorba despre o „hotărâre a adunării generale” de la alin. 1, deci nu este aplicabilă în speță.
Repet am fost în astfel de situații și de o parte și de cealaltă a baricadei și cunosc foarte bine procedurile prealabile acționarii în justiție ce trebuiesc îndeplinite de către proprietar sau de către asociație, după caz, inclusiv punerea în întârziere prin orice mijloc ce asigură comunicarea acesteia potrivit art. 1522 NCC.