avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara .eu am depus dosarul de divort acum doua ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara .eu am depus dosarul de divort acum doua luni nu mia ...

buna seara .eu am depus dosarul de divort acum doua luni nu mia venit pina acum nici o citatie ,problema este urmatoarea sotia cand a aflat de divort a inceput sa sparga prin casa lucruri asta se intimpla de o luna in continuare nu stiu ce sa fac in privinta asta .va multumesc
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 12:53, 25 Iulie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sngurul lucru care se intelege clar este ca nu e cazul de divort amiabil la notar.
In privinta sotiei care tot sparge de o luna nu inteleg exact intrebarea asa ca incercam toate variantele fara suparare:
1-Va e frica ca termina tot ce e de spart si ramane sotia fara lucruri care se pot sparge?

2 -Daca doriti sa termine mai repede cu spartul , apucati-va si dv de spart.
Daca nu se opreste ea din spart in mod sigur terminati mai repede.

3 -Pana la divort incercati sa cumparati in locul celor sparte alte lucruri care nu se pot sparge (de plastic , lemn sau tabla si metal)

Cautati-va numele aici si vedeti cand are termen dosarul dv. adica cat timp mai trebuie sa ii asigurati material de spart in caz ca intrebarea dumneavoastra se referea la cazul 1.
[ link extern ]

Poate la cautari pe portalul instantelor de judecata aflati ca v-a venit citatia, adica a fost un termen si citatia a aruncat-o sotia.
O fi crezut ca se sparge!
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
w_v_w_v, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti chema politia cand face scandal si puteti face plangere pt distrugere.
Vedeti care e treaba cu dosarul
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca dumneavoasta sotul ,sunteti de un calm iesit din comun, de aceea isi permite sa tot sparga lucruri prin casa de o luna.
Dar sfatul de mai sus este cel mai bun si anume data viitoare cand incepe sa sparga dansa, spargeti si dumneavoastra ceva si s-ar putea sa fiti surprins de reactia doamne care sigur va fi cel putin mirata de actiunea dumneavoastra.
Daca va intreaba de ce sparge fiti pregatit cu un raspuns prompt:

"ca sa terminam mai repede ce de spart"
Sau
"Astea sparte ma enervau si pe mine"

sI procedati asa de cate ori se mai apuca asta daca nu se lecuieste cand va vede ca spargeti si dv.
Dar de curiozitate sper ca nu dumneavostra strangeti dupa nu?
Ca asta insemna incurajare la a mai sparge si la urmatoare enervare daca dumneavoastra strangeti dupa eveniment.
Cum v-a sfatuit gi-jane2 incercati sa chemati politia dar nu dumneavostra direct daca cele aplicate continua.
Eu zic sa vorbiti cu un vecin sau vecina care sa cheme politia cand se apuca de spart dar doar dupa ce mergeti la vecin vecina altfel e posibil sa zica ca ati vrut sa o agresati intimidati.

La noi s-a intamplat ceva asemanator si cand sotul a mers la o vecina aceasta a mers la sotia violenta si cumva a procedat intru-un mod foarte scurt si a si reusit sa o aduca la "setarile din fabrica" .
Revenirea la setarile din fabrica s-a petrecut instantaneu .
A schimbat vocea si expresia faciala in zambet si a trecut a bunele maniere de primire a musafirilor in cazul de fata vecina.

-Bine ai venit vecina si scuze deranjul (ca m-am enervat putin) de mi-a plecat sotul prin vecini.
Apoi adresandu-se catre sotul a zis ca :
-Sigur nu te-ai gandit cand ne-am casatorit si la varianta asta de romantism. Am incercat si eu dar nu le place nici nou si nici vecinilor. Ai dreptate vecina rau cu rau dar mai rau e fara rau desi vecina nu zisese nimic doar actionase.

Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! stau la bloc,iar sub mine s-a mutat recent o persoana ... Ana-maria11 Ana-maria11 Buna ziua! Stau la bloc,iar sub mine s-a mutat recent o persoana care s-a apucat de renovari. A constatat ca de la tevile de scurgere ce vin din apartamentul ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Soția îi interzice copilului să vorbească cu mine. ce soluții legale ar fi pentru a scoate copilul de sub influența ei? mika2010 mika2010 Buna ziua! Va rog să-mi dați un sfat referitor la următoarea situație. Locuiesc cu soția și copilul minor (9 ani). În ultimul an au intervenit ... (vezi toată discuția)