Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

lumyana 
	    	Utilizator

lumyana 
	    	Utilizator	    

Nu are cum sa se adauge, intrucat dvs in acea perioada ati avut alt raport de munca .
~ final discuție ~
 CBGh	                   

Buna ziua,
Am lucrat in invatamant ca personal didactic auxiiar pe post de studii medii ca tehnicia II, 2 ani si 9 luni. Va rog sa imi spuneti daca aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    CBGh	                   

Buna ziua,
Am lucrat in invatamant ca personal didactic auxiiar pe post de studii medii ca tehnicia II, 2 ani si 9 luni. Va rog sa imi spuneti daca aceasta ... (vezi toată discuția)

peseby	                   

Buna ziua, as avea si eu o intrebare:\\"Concediul de maternitate se ia in considerare pentru a intra in alta grila de vechime in invatamant?\\"
Mentionez ... (vezi toată discuția)
	                    peseby	                   

Buna ziua, as avea si eu o intrebare:\\"Concediul de maternitate se ia in considerare pentru a intra in alta grila de vechime in invatamant?\\"
Mentionez ... (vezi toată discuția)

marianaconstantin	                   

Cum se interpreteaza si cate ore pe saptamana se trec in CIM pentru profesori? 
Cele doua legi pentru educatie LEGEA nr.1_05.01.2011_Legea educatiei. si LEGEA ... (vezi toată discuția)
	                    marianaconstantin	                   

Cum se interpreteaza si cate ore pe saptamana se trec in CIM pentru profesori? 
Cele doua legi pentru educatie LEGEA nr.1_05.01.2011_Legea educatiei. si LEGEA ... (vezi toată discuția)