avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt cadru didactic la o gradinita si as ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt cadru didactic la o gradinita si as vrea sa stiu ...

Buna ziua! Sunt cadru didactic la o gradinita si as vrea sa stiu ce acte normative pot invoca in negocierea perioadei concediului de odihna.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 26 Iulie 2023
Gradinita este de stat sau privata?
Buna ziua! E o gradinita privata.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
MINOU71, utilizator
art.145 Codul Muncii
(1) Durata minima a concediului de odihna anual este de 20 de zile lucratoare.
(2) Durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste in contractul individual de munca, cu respectarea legii si a contractelor colective de munca aplicabile
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna dupa revenire cic elenaalbean elenaalbean Buna ziua! Supun atentiei urmatoarea situatie: cadru didactic revenit dupa CIC in 20 mai solicita acordarea zilelor de concediu de odihna pentru anul in curs. ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna Verdesmariavilhelmina Verdesmariavilhelmina Cate zile de concediu am pe an scolar la gradinita privata? Sunt educatoare. (vezi toată discuția)
Concediu odihna daadi04 daadi04 Buna ziua, La stabilirea numarului de zile de concediu odihna cuvenite, se mai tine cont de vechimea in munca? Care este durata minima/maxima functie de ... (vezi toată discuția)