robert1958 
	    	Utilizator

robert1958 
	    	Utilizator	    

FAnonim 
	    	Utilizator

FAnonim 
	    	Utilizator	    

@FAnonim
Nu ați precizat dacă pentru blocul în care locuiți există înființată o asociație de proprietari.
 robert1958 
	    	Utilizator

robert1958 
	    	Utilizator	    

FAnonim 
	    	Utilizator

FAnonim 
	    	Utilizator	    

Poate fi obligat în urma unui.proces sa demonteze ac respectiv dvs trebuind sa faceți dovada prejudiciului afirmat.cu.poze martori.etcetc.
 arianaferseta	                   

Am o intrebare legata de incalzirea spatiului comun.
Locuiesc la bloc si una dintre camere este deasupra uscatoriei.
Tot timpul geamul uscatoriei este ... (vezi toată discuția)
	                    arianaferseta	                   

Am o intrebare legata de incalzirea spatiului comun.
Locuiesc la bloc si una dintre camere este deasupra uscatoriei.
Tot timpul geamul uscatoriei este ... (vezi toată discuția)

ieia	                   

V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)
	                    ieia	                   

V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)

lnstefan	                   

Ma intereseaza pasii si baza legala actionarii in justitie a unui vecin/proprietar de apartament care nu isi incalzeste apartamentul, situatie ce imi creeaza ... (vezi toată discuția)
	                    lnstefan	                   

Ma intereseaza pasii si baza legala actionarii in justitie a unui vecin/proprietar de apartament care nu isi incalzeste apartamentul, situatie ce imi creeaza ... (vezi toată discuția)