avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua va rog sa ma ajutați am datorie în ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua va rog sa ma ajutați am datorie în primărie rezultata ...

Bună ziua va rog sa ma ajutați am datorie în primărie rezultata din amenzi și impozite neplătite, am primit de la ANAF o înștiințare precum ca am proprire pe cont va rog sa îmi spuneți ce este de făcut acum. Menționez ca vreau sa ma angajez și nu știu dacă îmi pot lua salariu sau îmi va fi reținut, va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:36, 29 Iulie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce e de facut? Trebuie plătit, veti plati de bunavoie sau silit cand va veti angaja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont salariu banca preda nela preda nela buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in acest moment am amenzi neachitate, si am primit instiintare de la impozite si taxe de la primarie, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Blocare cont bancar-??? brandusa1 brandusa1 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru neplata unei amenzi sa-mi blocheze un cont . Nu stiu cum s-a ajuns aici pentru ca nu am fost instiintata. Am aflat ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante restante mutex mutex Buna ziua Am si eu o inrebare legata de ceea ce se poate executa. Acum cativa ani am facut 3 credite.1 este pentru un card de cumparaturi, unul pentru nevoi ... (vezi toată discuția)