avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate un preemptor (cumparator) sa faca o contraoferta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate un preemptor (cumparator) sa faca o contraoferta vanzatorului ...

Poate un preemptor (cumparator) sa faca o contraoferta vanzatorului cu un pret sub cel din oferta vanzatorului? Ce se intampla daca preemptorii nu raspund la oferta vanzatorului? Este vanzatorul obligat sa vanda la pretul din oferta sau poate sa vanda cu mai putin?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 09:06, 2 Noiembrie 2023
E vorba de oferta publica? Al unei instituții de stat! Sau a unei companii private?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract arenda teren extravilan Kuntay Musa Kuntay Musa Am incheiat un contract de arenda, eu fiind proprietarul. Arendasul a dorit sa cumpere terenul. De la bun inceput arendasul taraganeaza sub diferite motive ... (vezi toată discuția)
Formalitati de indeplinit la vanzare teren extravilan shoni17 shoni17 Buna ziua! Doresc sa vand o suprafata de teren agricol - extravilan, cultivat cu vita de vie. Va rog sa-mi comunicati ce formalitati am de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cf legii 175/2020 si a normelor metodologice: - este ... rkrk rkrk Buna ziua! cf legii 175/2020 si a normelor metodologice: - este legal ca vanzatorul de teren agricol sa accepte vanzarea catre un preemtor de grad ... (vezi toată discuția)