avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In situatia in care se izoleaza termic blocul din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In situatia in care se izoleaza termic blocul din fonduri UE/primarie, ...

In situatia in care se izoleaza termic blocul din fonduri UE/primarie, iar muncitorii au facut niste gauri in balcon in interior cand au fixat placile motivand ca diblurile de fixare au fost prea lungi... si la alti vecini s-a intamplat chestia asta... dar muncitorii au asumat reaspunderea ca repara gaurile.

Doar ca nu au adus peretii inapoi la starea initiala pentru ca nu au vopsit sau finisat gaurile, numai au pus un glet ordinar si atat. Deci au facut un lucru de mantuiala.

Am vorbit cu muncitorii iar ei au spus ca treaba e terminata, gaurile reparate si atat. Am mers la asociatia de proprietari unde mi s-a spus sa vorbesc cu muncitorii si nu e treaba lor sa aduca peretii la starea initiala nici macar din fondul de reparatii.

Am vreo sansa sa obtin ceva daca fac plangere la primarie sau altundeva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:43, 1 August 2023
Initial sesizati oficial presedintele de asociatie care este parte in contractul de reabilitare energetica a imobilului de locuit in comun
Atat timp cat fixarea placilor a fost realizata defectuos de catre angajati ,acestia sau executantul persoana juridica detin obligatia sa execute remedieri din fonduri proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, ... M12345678 M12345678 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc care este in curs de reabilitare, in Bucuresti. Cei de la firma de constructii dau jos peretii exteriori ai balcoanelor pt a ... (vezi toată discuția)
Placa balcon deplasata robertst robertst Buna seara, Am si eu o problema, placa de la balcon....s\'a deplasat de podea, stau la etj 6 la sosea....exista cumva vre\'un fond pentru repararea balconului ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre reabilitarea termica a blocurilor ContSters61389 ContSters61389 Am vazut cum se face lucrarea: se prind cu adeziv placi de polistiren, apoi se dau gauri cu rotopercutorul, in placa si in zidul din spate, iar in gauri de ... (vezi toată discuția)