avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 50 de angajati ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

50 de angajati ?

Am 49 de angajati. In cursul lunii februarie imi pleaca un angajat si angajez a doua zi un altul in locul lui. Asta inseamna ca in cursul lunii februarie voi avea 50 de angajati ?? In luna martie revin la 49 de angajati. Cum e cu "50 de angajati" ? Sau e problema numai daca sunt peste 50 de angajati ? Ma refer la plata pentru handicapati, responsabil cu norma intreaga pentru protectia si securitatea in munca, etc.
Am doi studenti cu jumatate de norma, sunt considerati 2 angajati ?
Cel mai recent răspuns: mlc1 , utilizator 15:09, 12 Iulie 2012
Faptul ca aveti 2 studenti cu 1/2 norma inseamna ca aveti 2 angajati. Se calculeaza nr de persoane si nu numarul de norme intregi.

Pentru restul problemei, acele contributii sunt pentru angajatorii care depasesc 50 salariati.
Scuze, dar nu e clar pentru mine: ce am de facut in plus, daca am 50 de angajati in cursul lunii? E ca si cum as avea mai putin de 50 ?
Problemele apar doar incepand cu angajarea celui de-al 51-lea angajat ?
Care sunt legile care ar putea sa ma lamureasca?
As dori sa stiu concret care sunt implicatiile depasirii numarului de 50 salariati.
Multumesc.
Buna seara,
D.p,d,v. SSM- conform L 319/06 si a HG1045 - norme metodologice- la un numar de peste 50 lucratori trebuie sa se infiinteze CSSM- si SIPP., in functie de activitatea societatii si a numarului de locuri de munca
Daca aveti un responsabil SSM, va va da toate lamuririle necesare.
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere:

Vom ajunge in curand la 50 de angajati, dar societatea are externalizate serviciile de securitate si sanatate in munca si psi.
Trebuie totusi sa avem dupa depasirea de 50 de angajati si o comisie in interiorul societatii?
Societatea se ocupa de programare soft. Nu putem continua doar cu firma externa? Ce anume trebuie sa faca aceasta comisie si cate pers trebuie sa faca parte din ea?

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca avem serviciu externalizat de ssm si psi (contractat ... hr.adswizz hr.adswizz Buna ziua! Daca avem serviciu externalizat de SSM si PSI (contractat cu o firma specializata) angajatul care se ocupa intern de aceasta parte de SSM este ... (vezi toată discuția)
Dacă o societate are minim 50 de salariați și serviciul de ... Sabon Sabon Dacă o societate are minim 50 de salariați și serviciul de SSM externalizat, este obligat să aibă totuși un angajat încadrat pe funcția din COR de ... (vezi toată discuția)
Sipp in cssm mvasilescu mvasilescu Va rog sa-mi spuneti daca intr-o unitate cu un singur CSSM conducatorul serviciului intern de prevenire si protectie poate fi inclus printre reprezentantii ... (vezi toată discuția)