avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua . De câțiva ani sunt terorizat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua . De câțiva ani sunt terorizat de zgomotele produse ...

Buna ziua . De câțiva ani sunt terorizat de zgomotele produse pe un teren sintetic construit de un vecin vizazi de casa in care locuiesc , distanta dintre terenul sintetic și casa este de 5-6 m . Terenul nu are autorizație de construcție nici autorizație de funcționare nici semnătura vecinilor. Am depus o sesizare la Inspectoratul Județean în construcții Bihor în care am primit un răspuns cum că primăria comunei de care aparțin trebuia să ia măsurile necesare ,după o lună vine și răspunsul primăriei cum că terenul sintetic construit nu are nevoie de autorizație pt. că este o construcție demontabila ,am întrebat cum se poate sa fie construcție demontabila atâta timp cât fundația și țevile sunt cimentate ,răspunsul fiind se pot tăia cu flexul.Intrebarea mea este ce as putea sa fac că sa pot sa stau la mine in curte fara sa aud înjurături , strigăte și toate celelalte . Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:23, 5 August 2023
Depuneti sesizare scrisa la primarie si politie, cu nr. de inregistrare/ data. Invocati Legea nr. 61/ 1991 art.2 pct.25-27 privind linistea si ordinea publica si OG nr. 27/ 2002 privind petitiile. Cereti sa vi se comunice in scris, masurile luate si termenul de realizare.
Daca nu primiti raspuns scris in termen de 30 de zile de la inregistrarea petitiei dvs. puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva institutiilor statului conform prevederilor Legii nr. 554/ 2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul ... Alex.george90 Alex.george90 Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul meu sau autorizatie de constructie. Am notificat ISC si primaria, dar din pacate nu am ... (vezi toată discuția)
Ridicarea unei schele fara autorizatie ion.u ion.u Buna ziua, Tatal meu are locuinta intr-o localitate resedinta de judet, casa la curte. Pe terenul vecin, viran pana in prezent, proprietarul a ridicat o ... (vezi toată discuția)
Ardere ambalaje din plastic MM10 MM10 Locuim la casă, în mediu rural. Vecinii noștri ard periodic peturi in curte, în apropierea casei noastre, fumul toxic simtindu-se și în interiorul casei ... (vezi toată discuția)