avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua.Ce autoritate se ocupa de aplicarea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua.Ce autoritate se ocupa de aplicarea legii7/2023 si ...

Buna ziua.Ce autorotate se ocupa de aplicarea legii7/2023 si catre ce institutie trebuie sa ma adresez pt beneficii?
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 14:26, 16 August 2023
) Autoritatea competentă de gospodărire a apelor este Administraţia Naţională "Apele Române" şi unităţile aflate în subordinea acesteia.
Alte autorităţi cu atribuţii şi responsabilităţi în domeniile reglementate de prezenta ordonanţă sunt Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor prin instituţiile aflate în coordonare sau în subordine, respectiv: Administraţia Naţională "Apele Române", Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului şi Garda Naţională de Mediu, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, ANRSC, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, unităţile administrativ-teritoriale, în calitate de deţinătoare ale sistemului de aprovizionare cu apă, asociaţiile de dezvoltare intercomunitară, precum şi furnizorii de apă, în calitate de producători şi/sau distribuitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce institutie a inlocuit agentia romana de dezvoltare? Ionut Popa Ionut Popa Ce institutie a inlocuit Agentia Romana de Dezvoltare, in legatura cu atributiile acesteia privind Legea 110/1992 (vezi toată discuția)
Proces cu angajatorul andreicosmin74@yahoo.com andreicosmin74@yahoo.com SUNT ANGAJAT LA ADMINISTRATIA NATIONALA APELE ROMANE, ADMINISTRATIA BAZINAL DE APA OLT, SISTEMUL DE GOSPODARIRE A APEI VALCEA. LA UN CONTROL AL CURTEI DE ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama garda de mediu? ContSters83715 ContSters83715 Unde pot reclama felul in care de 2 ani garda de mediu nu a solutionat o unitate care a fost deja amendata de primarie de 3 ori pana acum? La prefectura? la ... (vezi toată discuția)