Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc să achiziționez un teren in vederea construirii ulterioare ...

Doresc să achiziționez un teren in vederea construirii ulterioare a unei casa dar în lateralul terenului este o veche albie de parau. Momentan nu mai exista apa in acea albie și în același timp nu apare pe toate actele că și parau el neavând o denumire. Care este limita de construire fata de albie ?
Cel mai recent răspuns: Andreea stefana , utilizator 16:02, 17 August 2023
Inainte de achizitie solicitati un certificat de urbanism pt nr top pt a va informa d.p.d.v juridic si tehnic ce si daca puteti construi pe acel teren
Din vecini am aflat că a fost un izvor, dar nu găsesc daca este reglementată o distanta de construcție. Terenul este construibil,in vecinătate se construiește un cartier de case

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie teren bucuresti AG66 AG66 Sunt in negocieri pentru achizitionarea unui teren in Bucuresti . Situatia se prezinta astfel : - terenul are o suprafata de 199mp cu o deschidere la strada de ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)
Am moștenit o casă care are unul din ziduri pe hotar, și am obținut autorizație de demolare. vecinul nu e de acord cu demolarea, cum să procedez? cipriakos cipriakos Am mostenit o casa care are unul din ziduri pe hotar. Am hotarit sa o demolez si sa construiesc alta sens in care am obtinut autorizatia de demolare. Vecinul ... (vezi toată discuția)