Ana Av. Ranete 
	    	Avocat

Ana Av. Ranete 
	    	Avocat	    

Ana Av. Ranete, Avocat
 Ana Av. Ranete, Avocat 	
			 Manuela Rășină 
	    	Administrator

Manuela Rășină 
	    	Administrator	    

Am marfa de la furnizori inca neplatita. Eu vreau sa le dau marfa nevanduta retur si vad ca ei nu sunt de acord si refuza,solicitand banii integral.
 Manuela Rășină, administrator
 Manuela Rășină, administrator 	
			 SCA IONESCU & NOVAC 
	    	Avocat

SCA IONESCU & NOVAC 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Adriana4884	                   

Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati cu o problema: avem doua societati dintre care una urmeaza in viitor sa se lichideze, aceasta detine mai multe puncte ... (vezi toată discuția)
	                    Adriana4884	                   

Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati cu o problema: avem doua societati dintre care una urmeaza in viitor sa se lichideze, aceasta detine mai multe puncte ... (vezi toată discuția)

lilicrin	                   

Firma datoreaza unui distribuitor o suma de bani pe marfa adusa, insa marfa adusa nu a fost vanduta si distribuitorul nu vrea sa ridice marfa ca retur. In ... (vezi toată discuția)
	                    lilicrin	                   

Firma datoreaza unui distribuitor o suma de bani pe marfa adusa, insa marfa adusa nu a fost vanduta si distribuitorul nu vrea sa ridice marfa ca retur. In ... (vezi toată discuția)

Argali	                   

Buna seara!
Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)
	                    Argali	                   

Buna seara!
Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)