Bună ziua.Acum 8 ani s-a schimbat instalația de căldură în tot blocul(blocul are 10 nivele și 4 scarri).Administratorul de atunci când sa schimbat instalația de căldură a găsit 4 echipe sa se ocupe de această problemă.Cand am întrebat fostul administrator dacă echipele au lucrat după proiectul inițial al instalației de căldură el a zis ca nu.Spun aceste lucruri deoarece am întrebat mai mulți instalatori cu experiență unde se pune lira de dilatație și aceștia mi-au spus ca la jumătatea blocului(adică etajul 5 din 10.Eu stau la etajul 3.Si acum am o intrebare: UNDE POT SA GASRSC PROIECTUL INITIAL AL INSTALATIEI DE CĂLDURĂ(ICALORIFERE)? NU IL ARE NICI ADMINISTRATIA ACTUALA NICI FOSTA ADMINISTRATIE.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Proiectul initial il gasiti la serviciul urbanism din primaria teritoriala care detine intreg dosarul constructiei,in baza caruia a fost emisa autorizatia de construire si certificatul de urbanism
Proiectul initial il gasiti la serviciul urbanism din primaria teritoriala care detine intreg dosarul constructiei,in baza caruia a fost emisa autorizatia de construire si certificatul de urbanism
Bună ziua. Unde as putea găsi CARTEA TEHNICA a instalatiei de căldură?Cei de la Primăria Capitalei nu o au iar cei de la Primăria de Sector nu am primit nici un răspuns?