avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doua facturi platite cu chitante in aceeasi zi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doua facturi platite cu chitante in aceeasi zi

Buna ziua. O firma de proiectare s-a ocupat de actele pt schimbarea destinatiei unui spatiu, din imobil, in cabinet medical. Ei s-au ocupat de tot iar la final mi-au emis doua facturi in aceeasi data cu cele doua chitante aferente, una de 5000 si una de 2000.Va rog sa imi spuneti daca e corect si legal, pt ca nu vreau ulterior sa fiu amendata. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sanda2902 , utilizator 09:00, 28 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
E corect si legal,
Conform Legii 70/2015
ART. 4
(1) Operaţiunile de încasări în numerar efectuate de persoanele prevăzute la art. 1 alin. (1), de la persoane
fizice,reprezentând cesiuni de creanţe, primiri de împrumuturi sau alte finanţări, precum şi contravaloarea unor livrări de bunuri sau a unor prestări de servicii se efectuează în limita unui plafon zilnic de 10.000 lei de la o persoană.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism de firma amortizat anita10 anita10 Conform noilor norme este permisa incasarea in numerar a c/v unui autoturism amortizat complect vandut unei persoane fizice in cazul in care suma totala nu ... (vezi toată discuția)
Incasare si restituire ajutor financiar oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua Unul dintre actionarii firmei doreste sa ajute firma cu suma de 15.000 lei. Doresc sa stiu daca acest ajutor financiar pot sa il incasez cu ... (vezi toată discuția)
Plafon incasari si plati Ciortea Zita Ciortea Zita Buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu plafonul de incasari si plati catre administrator reprezentind creditare firma - Acest tip de ... (vezi toată discuția)