avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire la impozitul pe locuinta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire la impozitul pe locuinta

Buna ziua..va rog frumos daca puteti sa.mi dati si mie un sfat..eu sunt persoana cu handicat gradul 2 permanent.. cum pot sa fac sa numai platesc impozitul casei unde stau daca nu sunt proprietar..? va multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 August 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: flore tina , utilizator 16:45, 24 August 2023
Daca nu sunteti proprietarul bunului imobil in care locuiti,nu puteti beneficia de facilitatea scutirii de la obligatia anuala achitare taxe si impozite la buget
multumesc!

ynocentta a scris:

Daca nu sunteti proprietarul bunului imobil in care locuiti,nu puteti beneficia de facilitatea scutirii de la obligatia anuala achitare taxe si impozite la buget

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit apartament. persoana cu certificat handicap. aaa21 aaa21 Buna seara, Imi puteti spune, va rog, care sunt actele necesare scutirii impozitului apartamentului pe care bunica mea il detine (1) ? Ea are certificat de ... (vezi toată discuția)
Impozit auto platit [persoana cu handicap] Nicu_Adrian Nicu_Adrian Buna ziua. Ieri mi-am vandut masina si la taxe si impozite mi s-a cerut sa platesc impozitul pe masina 2015 si 2016. Sotia mea in 2015 a depus acel ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)