avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună ziua, sunt educatoare și vreau sa vând cd uri ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună ziua, sunt educatoare și vreau sa vând cd uri muzica ...

Bună ziua, sunt educatoare și vreau sa vând cd uri muzica pentru copii făcute de mine. Ce trebuie sa fac, ca să le pot vinde legal?
Cel mai recent răspuns: Ana Av. Ranete , Avocat 13:28, 25 August 2023
Buna ziua,

In principiul acele venituri pe care le veti obtine se vor considera venituri din drepturi de proprietate intelectuala. In aceasta ipoteza, va fi nevoie sa declarati aceste venituri in Declaratia Unica care se depune la ANAF in fiecare an pana la 25 mai.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2023
Ana Av. Ranete, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati declaratie unica (categorie venituri + recitficativa) Bogdan52 Bogdan52 Buna seara, Detin un PFA inregistrat in Romania, de unde si lucrez, si obtin venituri din activitati independente realizate pentru un client din interiorul ... (vezi toată discuția)
Declarație unica anaf Endra Endra Bună seara! Am niște neclarități legat de faptul ca eu am un PFA suspendat si vreau sa declar niște venituri pe care le-am realizat, bineînțeles, în ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc că firma cu care am contract îmi declară cass? elenagabi elenagabi Bună ziua, Vă adresez rugămintea să mă ajutați cu o lămurire legată de situația pe care o prezint mai jos, dat fiind faptul că am întâmpinat ... (vezi toată discuția)