avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Justificare pierderi apa asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Justificare pierderi apa asociatie

Buna ziua. Va rog sa îmi confirmati dacă in calitate de proprietar am dreptul sa solicit asociației de proprietari documente justificative si modul de repartizare a pierderilor de apa. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 24 August 2023
medeeathing, utilizator
Cel mai recent răspuns: medeeathing , utilizator 14:29, 25 August 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, aceste solicitări le puteți face în scris, conform art. 28 din legea 196/2018.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Observati, autorul topic-ului stie ce drepturi are, dar vroia, neaparat o confirmare de la moderator.
Ei, iaca, Legea este de partea Dvs.!
Mulțumesc!

latka a scris:

Da, aceste solicitări le puteți face în scris, conform art. 28 din legea 196/2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare pierderi de apa pe beneficiari lawyer2016 lawyer2016 Buna ziua Am un proces cu asociatia Expertul a repartizat pierderile de apa pe beneficiari (in mod egal pe apartament). Toate apartamentele sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua comunitate,locuiesc într-un bloc și administratorul ... Predeluț Predeluț Buna ziua comunitate,locuiesc într-un bloc și administratorul ne-a avizat că nu m-ai putem platii întreținerea in contul asociației la bancă deoarece ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza diferentele de apa in cadrul asociatiei de proprietari hotararii asociatiei conform legii 198/2018 art 15 alineat 3 litera f hotararii asociatiei Nivea Nivea Cum ati hotarat in cadrul asociatiei sa repartizati diferentele de apa pozitive sau negative aparute intre apometrul general si suma apometrelor individuale ... (vezi toată discuția)