avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

buna ziua

Nu stiu daca postez in locul potrivit , daca nu imi cer scuze
Acum 2 ani am furat in alta tara am fost prins am platit contravaloarea marfii in magazin dupa care am fost la politie mi s-au luat amprente mi s-au facut poze . Am platit o amenda si mi sa dat drumul . dupa putin tim am revenit in tara . Acum am obtinut un contract de munca in aceias tara problema e ca trebuie sa imi schimb pasaportul . Intebarea mea e daca la eliberarea pasaportului biometric se poate afla de fapta comisa cu 2 ani in urma?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:16, 28 Ianuarie 2010
Exista aceasta posibilitate daca amprentarea la care ati fost supus a fost introdusa in banca de date a politiei din acel stat.
Cred ca a fost introdusa . Oare cei de la pasapoarte pot impiedica eliberarea ?
Nu vad din ce motive ati avea probleme cu eliberarea pasaportului.
m-am gandit ca imi poate pune piedica si pot pierde contractul de munca de care cu greu am facut rost
Dreptul de a avea pasaport nu are treaba cu fapta dvs.

Alte discuții în legătură

Pasapoarte biometrice.o persoana poate fi localizata cu ajutorul unui astfel de pasaport biometric? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Scandalul pasapoartelor biometrice ce are de fapt la baza? Simpla emitere a pasaportului cu includerea amprentei digitale, numarul apocaliptic 666, riscul ca ... (vezi toată discuția)
Problema cazier? stefan23833 stefan23833 Buna seara...am si eu o intrebare...am nevoie de o adeverinta de la directia de pasapoarte pentru ambasada deoarece vreau sa apli pentru un job in Statele ... (vezi toată discuția)
Urmarit general badguygoodguy badguygoodguy Am si eu o curiozitate. Hai sa zicem ca am batut un politai in Romania sau pe un judecator sau am facut alte fapte minore (furturi, inselaciune cu ... (vezi toată discuția)