avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata . Sunt persoana fizica si va rog sa-mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata . Sunt persoana fizica si va rog sa-mi spuneti ...

Buna dimineata . Sunt persoana fizica si va rog sa-mi spuneti cum pot adresa o cerere online ,la Registrul Notarial National pentru informații privind o succesiune? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:48, 27 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Orice persoană fizică sau juridică de drept public sau privat poate solicita înscrierea sau interogarea informațiilor din Registrele Naționale Notariale prin transmiterea unui cereri pe adresa sediului CNARNN – Infonot, prin fax sau prin email, justificând interesul și achitând taxa aferentă serviciului prin transfer bancar în contul CNARNN-Infonot."
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament netrecut in registrul electronic al testamentelor !! Gelu222 Gelu222 Testament netrecut in Registrul electronic al testamentelor Buna ziua, Un testament incheiat de un notar public,in 2010. Acum,dupa decesul testatorului,am ... (vezi toată discuția)
Despre mosteniri nicole852107 nicole852107 cum pot afla daca s-a dezbatut o mostenire? (vezi toată discuția)
Procura din sua - pentru a face o succesiune avem nevoie de o ... sonia64 sonia64 Procura din SUA - Pentru a face o succesiune avem nevoie de o procura de la o ruda din SUA. Am fost la notar si ni s-a spus ca procura trebuie facuta doar la ... (vezi toată discuția)