avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am divorțat, acum 4 ani, de fostul soț ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am divorțat, acum 4 ani, de fostul soț prin notar, ...

Bună ziua, am divorțat, acum 4 ani, de fostul soț prin notar, unde am făcut o convenție ca pensiea alimentara a copilului sa fie de 150 de RON, menționez ca fostul soț nu avea niciun venit atunci. Pensia nu a plătit-o aproape 1 an, acum lucrează în Italia, ii trimite copilului 150 euro dar nu pe fiecare lună. Am înțeles ca are un salariu de 3000 de euro, și as dori recalcularea pensiei alimentare, dar nu știu sigur la ce firma lucrează. Ma puteți ajuta cu formularea cererii și sa îmi spuneți dacă este necesar sa contactez un avocat? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:34, 31 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De principiu va trebuie avocat care sa se descurce cu solicitarile pentru aflarea veniturilor din Italia, insa ar trebui sa puteti face macar dovada resedintei in acest stat daca nu stiti locul de munca efectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mihaelacristea09 mihaelacristea09 Buna ziua, Am o cunostinta (barbat) care este divortat de aproape 2 ani si in urma divortului s-a stabilit pensia alimentara la 500 ron el avand salariul la ... (vezi toată discuția)
recalcularea pensiei alimentare maritudor27 maritudor27 Buna Ziua. ma numesc Mariana Tudor si as dori sa ma ajute si pe mine cineva. am divortat de fostul sot de 4 ani de zile , am custudia fiului meu acum in ... (vezi toată discuția)
Tatăl copilului lucrează în italia și îmi trimite pensie ... Mihaela Minciună Mihaela Minciună Tatăl copilului lucrează în Italia și îmi trimite pensie alimentara după salariul minim din România.Exista o modalitate de a obține o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)