avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara! In dosarul pe care il am pe rol (plangere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara! In dosarul pe care il am pe rol (plangere contraventionala) ...

Buna seara! In dosarul pe care il am pe rol(plangere contraventionala) instanta a decis: "Amână pronunţarea în cauză la data de 14.09.2023. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 31.08.2023."
Sa inteleg ca trebuie sa astept data de 14.09 si apoi sa cer un certificat de grefa cu solutia? Sau sa fac cererea pentru certificat acum?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:38, 1 Septembrie 2023
Exista mari șanse ca pronunțarea sa mai fie amânată,nu va ajuta cu nimic dacă formulați acum cererea.Mai mult exista și situația ipotetica în care puteți pierde procesul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. am trimis ... LucianG10 LucianG10 Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am trimis o plangere contraventionala in legatura cu o amenda primita pt necompletarea PLF ului si am ... (vezi toată discuția)
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare smari smari Buna ziua! Intrebarea este : O pronuntare de cate ori poate fi amanata? E deja amanata a Patra oara ! (vezi toată discuția)