avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pe 29 Iunie , anul acesta , tatal meu m- a agresat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pe 29 Iunie , anul acesta , tatal meu m- a agresat fizic , urmand ...

Pe 29 Iunie , anul acesta , tatal meu m- a agresat fizic , urmand ca eu sa primesc certicifact medico - legal si sa urmez toate procedurile cu politia . Fiind vara , iar eu abia terminand liceul , abia acum in August , am disponibilitatea de a "aplica " pentru un ordin de protectie .
Intrebare : Este prea tarziu ? , si daca nu , care sunt actele necesare si locul in care trebuie sa depun aceste acte . Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:08, 3 Septembrie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, pentru emiterea ordinului de protectie trebuie sa va adresati instantei de judecata din circumscriptia unde aveti domiciliul. Judecatorul va decide daca se mentine sau nu in prezent starea de pericol. Puteti fi asistat in toata aceasta procedura de un avocat, daca nu va descurcati cu procedurile in discutie.
Victima agresiunii primește av din oficiu în cazurile de acest gen..
Avocatul din oficiu asigura doar reprezentarea/asistarea partilor in fata instantei pe parcursul judecarii ordinului de protectie. Pentru redactarea si depunerea cererii, fie angajati un avocat, fie realizati singur aceste demersuri.
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2023
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiunea fizica in cuplu mirunaddd mirunaddd Sotul meu m-a batut foarte tare acum cateva zile in fata copiilor. Mi-a luat telefonul si nu am putut chema politia in noaptea aceea, dar vecinii au auzit tot. ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie Gulgutzu Gulgutzu Buna ziua, Aseara, o amica de-a mea a fost batuta de catre sotul ei de a ajuns la urgenta. Ea a mai avut antecedente fara a urma proceduri de plangere, dar ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor mihaela_manea mihaela_manea Buna ziua,numele meu este Mihaela M,am 23 de ani si am o fetita de 2 ani si 6 luni.Am avut conflicte cu sotul meu,iar in urma unei agresiuni fizice am hotarit ... (vezi toată discuția)