avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare restante salariale! Bună seara! Restantele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare restante salariale! Bună seara! Restantele salariale ...

Recuperare salarii neplătite!

Bună seara! Restantele salariale se pot cere și după încetarea contractului de munca la un angajator sau trebuie sa fii inca angajat în momentul respectiv? Știu ca se pot cere în termen de 3 ani de la producerea evenimentului, dar nu știu dacă exista obligația ca în acel moment sa fii încă angajat în cadrul firmei respective. As prefera sa finalizez colaborarea cu ei și după ce primesc decizia de încetare sa demarez procedura de recuperare a restantelor salariale.

Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:01, 3 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Restantele salariale se pot cere și după încetarea contractului de munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz Madalin196 Madalin196 Buna ziua, am si eu o problema nu mi-am primit salariul de 3 luni si vreau sa imi bag demisia dar juristul firmei nu ne lasa doar cu preaviz de 15 zile are ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii când firma a intrat ăn insolvență AndreasBenea AndreasBenea Bună ziua. În urmă cu câteva zile mi-au venit prin poștă preavizele și deciziile de concediere ale angajaților firmei la care încă mai lucrez ... (vezi toată discuția)
Neplata salariu, desfiintare post indoielnica, probleme preaviz jigaranu jigaranu Buna ziua, vreau sa va prezint in continuare situatia in care ma aflu, cu rugamintea de a-mi raspunde la cateva intrebari pe care vi le voi adresa la ... (vezi toată discuția)