avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bună ziua. Locuiesc în Anglia momentan si lucrez în ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bună ziua. Locuiesc în Anglia momentan si lucrez în contabilitate ...

Bună ziua. Locuiesc în Anglia momentan si lucrez în contabilitate ca si financial controller. Sunt calificat ACCA de 3 ani, am facultatea făcută în Londra și as dori sa ma mut în România în viitorul appropriat. Problema este ca nu cunosc deloc contabilitatea din România și as dori, dacă puteți, sa ma ajutați cu niste informații despre ce anume as putea lucra în tara, la ce salarii sa ma aștept in București și ce credeți ca ar fi util sa știu înainte sa ma mut.

Alte discuții în legătură

Care e numarul minim de copiii acceptat pentru deschiderea unei crese/gradinite pasinciuc pasinciuc Buna ziua , momentan lucrez in Londra la o gradinita privata dar imi doresc foarte tare sa ma intorc in Romania unde am o casa suficient de mare ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Doresc o solutie care ma poate ajuta va rog Anghelescu Diana Ioana Anghelescu Diana Ioana Buna, ma numesc Diana, vreau sa aflu cum pot pleca cu prietenul meu in Anglia legal (am 16 ani iar el 20), am incercat sa plec cu procura pe numele lui, dar ... (vezi toată discuția)
Cine ma ajuta????????????????? andreea19 andreea19 va rog,un sfat de specialitate.sotul meu este arestat in anglia pt furt.a avut procesul dar inca nu am aflat nimic.daca primeste o pedeapsa acolo se poate cere ... (vezi toată discuția)