avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , o întrebare eu am avut un proces cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , o întrebare eu am avut un proces cu primăria ...

Buna ziua , o întrebare am și eu am avut un proces cu primăria , și am platit un avocat sa ma reprezinte . Dar el nu s a prezentat la ultimele procese motiv pentru care mi au respins cererea . Ce ma sfătuiți sa fac incontinuare ?

Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:06, 4 Septembrie 2023
Sa va angajati avocat competent, sa studieze dosarul. sa fie pregatit cd vine motivarea hotararii si sa decideti impreuna daca declarati sau nu apel sau recurs dupa caz.

Despre colegul avocat deja angajat, banuiesc ca nu a lipsit ca asa a avut chef. In functie de situatia concreta sunt si caile de urmat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva de condamnare cu executare pentru trafic de droguri georgiaaa georgiaaa Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati...Iubitul meu a fost condamnat definitiv 3 ani si 8luni,pt tragic de droguri(7pastile).este prima lui fapta..la fond ... (vezi toată discuția)
Recurs elena bertea elena bertea Buna ziua , pentru ca nu imi permit angajarea unui avocat in acest moment va rog sa ma ajutati .... Vreau sa fac recurs pt. suma mare si greseli in stabilirea ... (vezi toată discuția)
Cai de atac a hotararilor date de curtea de apel cristian.turturean cristian.turturean Rog frumos sa ma ajutati si sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez in cazul in care mi s-a respins recursul #-osi care sunt caile de atac impotriva unei ... (vezi toată discuția)