avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma nou infiintata Cod CAEN 6831 - Agentii imobiliare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma nou infiintata Cod CAEN 6831 - Agentii imobiliare

Firma nou infiintata Cod CAEN 6831 - Agentii imobiliare, are obligatia de a se inregistra la ONPCSB si de a desemna una sau mai multe persoane care au responsabilitati cf. Legea 129/2019? Mentionez ca veniturile sunt incasate numai prin banca si doar din comisioane. Sau ce obligatii are?
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare srl / persoana desemnata la onpcsb Popu Popu Buna, Sunt administratorul unui SRL, ofer servicii IT / cod CAEN 6201 (Activitati de realizare a software-ului la comanda ). Contabilul mi-a spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6831 agentie imobiliara - servicii de promovare Viorel_T Viorel_T Buna ziua, Am o agentie imobiliara -cod caen 6831 si am rugamintea daca se poate , cu sprijinul dvs.,sa imi clarificati cateva nelamuriri, dupa cum ... (vezi toată discuția)
Legea nr.129/2019 metchim metchim Toate societatile comerciale indiferent de obiectul de activitate intra sub incidenta Legii nr.129/2019? (vezi toată discuția)