avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen 6831 agentie imobiliara - servicii de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen 6831 agentie imobiliara - servicii de promovare

Buna ziua,

Am o agentie imobiliara -cod caen 6831 si am rugamintea daca se poate , cu sprijinul dvs.,sa imi clarificati cateva nelamuriri, dupa cum urmeaza:

1. ca agentie imobiliara este necesar sa ma inregistrez ca operator de date cu caracter personal la Autoritatiatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal?

2. pe langa partea de intermediere si de vanzare a propietatilor din portofoliu, ne ocupam si de partea de marketing si promovarea a imobilelor pentru propietarii/dezvoltatorii imobiliari din portofoliu - ma refer aici la promovarea online a propietatilor pe portaluri de anunturi (storia.ro, olx.ro, titirez.ro etc)
Intrebarea mea este daca sub umbrela codului CAEN 6831 pot refactura costurile de promovare cheltuite pe aceste portaluri sub forma unei sume lunare catre persoane juridice -dezvoltatori imobiliari in baza unui contract de prestari servicii (servicii de promovare refacturate cf contract prestari servicii).
Sau este necesara adaugarea unui nou cod caen pe firma ? Si care ar fi acesta ?

Multumesc anticipat pentru raspunsurile acordate
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Viorel_T, utilizator

Alte discuții în legătură

Documente necesare agentie imobiliara cosmin_maruta cosmin_maruta Buna ziua, Ma intereseaza sa deschid o agentie imobiliara . Pana in acest punct nu am gasit efectiv toate documentele care trebuie pregatite pentru a ... (vezi toată discuția)
Diferenta de coduri caen MrFB MrFB Buan ziua!Am inregistrat o firma la ONRC folosind codul CAEN destinat agentiilor imobiliare (6831).Am vazut recent ca mai este un CAEN 6810.Concret care este ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru un site cu anunturi valentina370 valentina370 Buna ziua, va rog spuneti-mi daca am o intrepridere individuala neplatitoare de TVA in al carui certificat constatator este trecut \" 4791-comert prin ... (vezi toată discuția)