avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața! Sunt angajată la o firmă cu un CIM ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața! Sunt angajată la o firmă cu un CIM în care ...

Bună dimineața!
Sunt angajată la o firmă cu un CIM în care funcția este de Lucrător gestionar, iar în fișa postului este trecută funcția de Operator Depozit Igienizare, vă rog să îmi spuneți dacă este corect,pentru că mă folosesc mai mult pe curățenie, deși mă descurc foarte bine ca Operator depozit.Acum vor să îmi schimbe CIM doar pe Igienizare. Este corect?
Ce ar trebui sa fac ?
Cel mai recent răspuns: elisabeta05 , utilizator 12:57, 6 Septembrie 2023
In mod normal, fisa postului trebuie sa corespunda cu functia din contract ... modificarea nu se poate face decat printr-un act aditional la c.i.m.
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestionar.....in cartea de munca cerabela cerabela Buna.Am si eu o nelamurire si nu reusesc sa gasesc un raspuns Poate aici reusesc sa ma luminez Lucrez la o firma de croitorie de 6 ani.Primul an am lucrat in ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva - dosar instanta Andreiiug Andreiiug Buna ziua. As dori sa stiu ce sanse am daca ajung in instanta pe urmatoarea speta: (pot oferi mai multe informatii in privat): Pe 01.09.2018 am fost trecut ... (vezi toată discuția)
Noutati ru mitrofan emilia mitrofan emilia buna ziua! daca s-a facut corectia in revisal a functiilor conform COR trebuie facut act aditional la salariatii carora li s-a modificat? ex. din tamplar in ... (vezi toată discuția)